Gældende frem til
14. november

 

  

SNACKEN

“CONFIT DE CANARD I SPRØD FILODEJ” 

Salvie mayo – Appelsin – Rødbedesalat

FORRET

“RØGET ØRRED” 

Syltet agurk Julienne – Sprød foccacia – Rygeostecreme

HOVEDRETTER

“FARSERET PERLEHØNE” 

Svampe a la creme i sprød filodej – Bagt Hokkaido – Græskar puré – Timian bagte blommer

“BAGT TORSK” 

Kartoffelkompot – Jordskokker – Æble – Beurre Noisette – Friteret kapers

“MAMS SCHNITZEL” (+50 kr.)

Sprøde salater – Brasede kartofler – Cremet svampesauce

DESSERTER

“OSTE MAM MAM” (+35 kr.)
3 gode oste – Syltede sager – Mam’elade – Hjemmebagt knækbrød

“FYNSK RISKAGE”

Havreknas – Brombæris – Karamel – Syltede brombær

Hovedret – 225,- / 2 retter 299,- / 3 retter 349,- / 4 retter 399,-