Gældende frem til
14. november
SNACKEN
“CONFIT DE CANARD I SPRØD FILODEJ”
Salvie mayo – Appelsin – Rødbedesalat
FORRET
“RØGET ØRRED”
Syltet agurk Julienne – Sprød foccacia – Rygeostecreme
HOVEDRETTER
“FARSERET PERLEHØNE”
Svampe a la creme i sprød filodej – Bagt Hokkaido – Græskar puré – Timian bagte blommer
“BAGT TORSK”
Kartoffelkompot – Jordskokker – Æble – Beurre Noisette – Friteret kapers
“MAMS SCHNITZEL” (+50 kr.)
Sprøde salater – Brasede kartofler – Cremet svampesauce
DESSERTER
“OSTE MAM MAM” (+35 kr.)
3 gode oste – Syltede sager – Mam’elade – Hjemmebagt knækbrød
“FYNSK RISKAGE”
Havreknas – Brombæris – Karamel – Syltede brombær
Hovedret – 225,- / 2 retter 299,- / 3 retter 349,- / 4 retter 399,-