__

SNACKEN

“HØNS I FATTIGMANDSASPARGES”

Poulard terrine – Skorzonerrod – Butterdej – Cremet Velouté

FORRETTER

“KOLDRØGET VILDTLAKS”

Fennikel – Syltede sennepsfrø – Rævesauce – Sprødt rugbrød – Bitre salater

HOVEDRETTER

“GLASERET ANDEBRYST”

Vinterrødder – Crouquette de canard – Pomes puré – God sauce på anden

“BAGT JULETORSK”

Hasselnødder – Blomkål – Røget sauce blanquette – Grillet kål

“MAMS JULE SCHNITZEL” (+50 kr.)

Pommes duchesse – Rødbede – Svampesauce

DESSERTER

“KIRSEBÆRDRØM”

Gateau Marcel – Kirsebæris – Crumble – Sne

“OSTE MAM MAM” (+35 kr.)
3 gode oste – Syltede sager – Mam’elade – Hjemmebagt knækbrød

Hovedret – 225,- / 2 retter 299,- / 3 retter 349,- / 4 retter 399,-