__
SNACKEN
“HØNS I FATTIGMANDSASPARGES”
Poulard terrine – Skorzonerrod – Butterdej – Cremet Velouté
FORRETTER
“KOLDRØGET VILDTLAKS”
Fennikel – Syltede sennepsfrø – Rævesauce – Sprødt rugbrød – Bitre salater
HOVEDRETTER
“GLASERET ANDEBRYST”
Vinterrødder – Crouquette de canard – Pomes puré – God sauce på anden
“BAGT JULETORSK”
Hasselnødder – Blomkål – Røget sauce blanquette – Grillet kål
“MAMS JULE SCHNITZEL” (+50 kr.)
Pommes duchesse – Rødbede – Svampesauce
DESSERTER
“KIRSEBÆRDRØM”
Gateau Marcel – Kirsebæris – Crumble – Sne
“OSTE MAM MAM” (+35 kr.)
3 gode oste – Syltede sager – Mam’elade – Hjemmebagt knækbrød
Hovedret – 225,- / 2 retter 299,- / 3 retter 349,- / 4 retter 399,-