MENU APRIL/MAJ

GÆLDENDE FRA 27. APRIL

  

SNACKEN

“FRISKBAGT VAFFEL”

Koldrøget laks – Rygeostecreme – Syltede rødløg – Radiser – Små forårssalater

FORRET

“VICHYSSOISE”

Syltet porre – Sprød foccacia – Røget svendborgskinke – Pisket creme fraise 


HOVEDRETTER

“FARSERET VAGTEL”

Hvide asparges – Forårsløg – Ristet gulerodspuré – Pommes mam – Tyttebær

“SMØRPOCHERET FISK”

Tomat symfoni – Hvide asparges – Tomatboullion 

“MAMS SCHNITZEL” (+50 kr.)

Banket økogris – Spæde grøntsager – Tyttebær – Håndpisket bearnaise


DESSERTER

“PEACH MELBA”

Vaniljeis – Fersken – Hindbær

“BAGT CAMEMBERT” (+45 kr.)
Rabarberkompot – Sprøde surdejsstænger – Valnødder i honning



Hovedret – 225,- / 2 retter 299,- / 3 retter 349,- / 4 retter 399,- 

Åbningstider

Adresse

Jernbanegade 17,
5000 Odense C

Telefon

+45 32 22 40 32

Følg med på de sociale medier

Åbningstider

Adresse

Jernbanegade 17,
5000 Odense C

Telefon

Følg med på de sociale medier

Copyright 2023 © Restaurant Mam | CVR 42842109 | Designet og udviklet af Noovo.dk