MENU APRIL/MAJ
GÆLDENDE FRA 27. APRIL
SNACKEN
“FRISKBAGT VAFFEL”
Koldrøget laks – Rygeostecreme – Syltede rødløg – Radiser – Små forårssalater
FORRET
“VICHYSSOISE”
Syltet porre – Sprød foccacia – Røget svendborgskinke – Pisket creme fraise
HOVEDRETTER
“FARSERET VAGTEL”
Hvide asparges – Forårsløg – Ristet gulerodspuré – Pommes mam – Tyttebær
“SMØRPOCHERET FISK”
Tomat symfoni – Hvide asparges – Tomatboullion
“MAMS SCHNITZEL” (+50 kr.)
Banket økogris – Spæde grøntsager – Tyttebær – Håndpisket bearnaise
DESSERTER
“PEACH MELBA”
Vaniljeis – Fersken – Hindbær
“BAGT CAMEMBERT” (+45 kr.)
Rabarberkompot – Sprøde surdejsstænger – Valnødder i honning
Hovedret – 225,- / 2 retter 299,- / 3 retter 349,- / 4 retter 399,-
Åbningstider
- Mandag - Torsdag:
- 18:00 - 21:00
-
Fredag - Lørdag - 17:30 - 23:00
Adresse
Jernbanegade 17,
5000 Odense C
Telefon
+45 32 22 40 32
Åbningstider
- Tirsdag - Torsdag:
- 17:30 - 22:00
-
Fredag - Lørdag - 17:30 - 24:00