JULEMENU
SNACKEN
“RØGET HELLEFISK”
Granatæble – Croutoner – Peberrodsmayonaise – Vinter salater
FORRETTER
“JULELAKS”
Røget laks – Peberrod – Æble/Fennikelslaw – Rugbrød
“AND A LA WALDORF”
Confiteret and – Valnødder – Vindruer – Sennepsmayo – Sprødt andeskind
HOVEDRETTER
“ROSASTEGT ANDEBRYST”
Croquette af confiteret and – Pommes puré – Braiseret knoldselleri – Rødkål – God andesauce
“SPRØDSTEGT TORSK”
Grillet kål – Hummerbisque – Bacon granulat – Brioche
“MAMS SCHNITZEL”
Grillet kål – Sky sauce – Pommes sauté
(Tillæg for schnitzel – 50 kr. pr. person)
DESSERTER
“HONNINGHJERTE”
Chokolade – Abrikos – Krydderkage – Kanelis
“MAMS RIS A LA MANDE”
Fedtebrød – Kirsebærskum – Syltede kirsebær – Klassisk ris a la mande
“OSTE MAM MAM”
3 gode oste – Syltede sager – Mam’elade – Hjemmebagt knækbrød
(Tillæg for ost – 35 kr. pr. Person)
Hovedret – 225,- / 2 retter 299,- / 3 retter 349,- / 4 retter 399,-