JULEMENU

 GÆLDENDE FRA 15. NOVEMBER

  

SNACKEN

“RØGET HELLEFISK”

Granatæble – Croutoner – Peberrodsmayonaise – Vinter salater

FORRETTER

“JULELAKS”

Røget laks – Peberrod – Æble/Fennikelslaw – Rugbrød

“AND A LA WALDORF”

Confiteret and – Valnødder – Vindruer – Sennepsmayo – Sprødt andeskind

HOVEDRETTER

“ROSASTEGT ANDEBRYST”

Croquette af confiteret and – Pommes puré – Braiseret knoldselleri – Rødkål – God andesauce

“SPRØDSTEGT TORSK”

Grillet kål – Hummerbisque – Bacon granulat – Brioche

“MAMS SCHNITZEL”

Grillet kål – Sky sauce – Pommes sauté

(Tillæg for schnitzel – 50 kr. pr. person)

DESSERTER

“HONNINGHJERTE”

Chokolade – Abrikos – Krydderkage – Kanelis

“MAMS RIS A LA MANDE”

Fedtebrød – Kirsebærskum – Syltede kirsebær – Klassisk ris a la mande

“OSTE MAM MAM”
3 gode oste – Syltede sager – Mam’elade – Hjemmebagt knækbrød

(Tillæg for ost – 35 kr. pr. Person)



Hovedret – 225,- / 2 retter 299,- / 3 retter 349,- / 4 retter 399,-