Menuer

Alle menuerne er vejledende og er vores bedste bud på en sæson betonet menu.
Vi lytter naturligvis til jeres ønsker og tilpasser menuen så den passer til netop din fest

 

FORRETTER

“FORÅRS TÆRTE”
Timian grillet Jomfru hummer – DIld Creme – urtesalat – Cremet hummersuppe

(Vi servere vores hjemmebagte surdejsbrød og pisket smør til både forret og hovedret)

“RØGET TORSK”
Sprøde malt blade – Agurk – Fynsk rygeost – Krydderurtesalat

 

 

HOVEDRET

“SPRÆNGT KALVEBRYST”
Kalvefrikkassé i tartelet – smørdampede Hvide asparges – Sprøde forårsløg i øldej

(Vi servere små nye kartofler vendt i smør og persille og en kalve glace til hovedretten)

“BALLOTINE AF SAFTIG UNGHANE”
Grillede asparges –  Sprøde forårsløg i øldej – Gullerodspuré – Sprødt hønseskin

(Vi servere små nye kartofler vendt i smør og persille og en Hønse/Timian Sky til hovedretten)

 

 

DESSERTER

“CHOKOLADE SYMFONI”
Hvid Chokolade panacotta – Lys Chokolade mousse – Mørk Chokoladekage

“MAM’S CITRONMÅNE”
Citron Kage – lemon curd -Citron Fromage – kys

 

 

FORRETTER

“TARTELETTEN”
Fjordrejer – Syltede Hvide asparges – Krustader – Sauce Ravigotte

“SVENBORGSKINKE”
Rygeost mouseline – Hvide asparges i tempura –

 

 

HOVEDRET

“BALLOTINE AF KALVEFILLET”
Grillede sommerløg – Gulerods puré – Crudité –  Spidskåls Gratin

(Vi servere små nye kartofler vendt i smør og Ramsløg og en Håndpisket bearnaise til hovedretten)

“FARSERET PERLEHØNEBRYST”
Svampe a la creme – Karamelliseret banaskalotte – Lun Kartoffelsalat –

(Vi servere små nye kartofler vendt i smør og Ramsløg og en kraftig hønse/portvins sky til hovedretten)

 

 

DESSERTER

“JORDBÆRTÆRTE”
Mazzerin – Jordbær – Chokolade – Iscreme

“STUDENTERBRØD”
Smuldre dej – Hindbær – Rom – Marzipan is

 

 

FORRETTER

“SKALDYRSSOUFLE”
Gammelknas timbale – Ristet Jomfruhummer – Tomat

“VORES CAPPACIO”
Røget kalveinderlår – Svampecreme – Crouton – Parmesan chips – Syrnet fløde skilt med hampolie

 

 

HOVEDRET

“BRAISSERET OKSE”
Brændte og syltede løg – Glaserede rødbede – Selleri -Røget peberbacon – Pommes puré – Sauce på oksen tilsmagt med salvie

“GRISEN”
Confiteret grisebryst – Bagte Jordskokker – Jordskokke puré – Stegte æbler – øllebrødschips Chips – pommes fondant – sauce på grisen tilsmagt med mørk øl

 

 

DESSERTER

“DRØMMEKAGE”
Kokos is – vanilje kage – Kokos tuille – Skyr – karamel

“KOLDSKÅL”
Kærnemælks pannacotta – Kammerjunker – Jordbær

 

 

FORRETTER

“ANDE TERRIN”
Brisoshe – Senneps mayonnaise – Brændt figen creme – Vindruer – Små vinter salater

“CROUSTILLSANT”
Braiseret Svinekæber – Cremet Jordskokke suppe – Syltet Æble – panchetta

(Vi servere vores hjemmebagte surdejsbrød og pisket smør til både forret og hovedret)

 

 

HOVEDRETTER

“VARIATION AF OKSEN”
Ragout af kæber i sprød skal – Mørbrad balottine – Krokette af braiseret oksebryst –

Selleri i brunet smør – Pommes Anna – Kraftig rødvinssauce

(pommes puré og Rødvinsauce serveres efterfølgende i små gryder på bordene)

“VARIATION AF AND”
Rosastegt andebryst – Sprød ande krokette – Petit andetærte – Waldorff Pommes fondant – Ande sky

(pommes puré og Rødvinsauce serveres efterfølgende i små gryder på bordene)

 

 

DESSERTER

“MAZZERINKAGE”
Chokolade mousse – Sprød vinter tuille – Hvid Chokolade iscreme – brændt hvid Chokolade

“KIRSEBÆR CLAFOUTIS”
Kirsebær Is – Lagkage – Kaneltuille – Lun Kirsebær coulis

 

Åbningstider

Adresse

Jernbanegade 17,
5000 Odense C

Telefon

+45 32 22 40 32

Følg med på de sociale medier

Åbningstider

Adresse

Jernbanegade 17,
5000 Odense C

Telefon

Følg med på de sociale medier

Copyright 2024 © Restaurant Mam | CVR 42842109 | Designet og udviklet af Noovo.dk